Order before 16:00? Same day shipping! Weekly new musthaves!

Klantenservice

Klantenservice

Neem contact op

Mijn bestellingen

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Indien u voor het verzenden van uw goederen uw bestelling annuleert, kunnen we vermoedelijk uw bestelling nog annuleren. Neem in dit geval contact met ons op via [email protected] .

  Indien de bestelling reeds werd verzonden kan u standaardproducten conform het herroepingsrecht naar ons terugsturen. De voorwaarden van het herroepingsrecht kan u terugvinden in onze algemene voorwaarden. U kan ook steeds contact met ons opnemen via [email protected] .

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen?

  Een bestelling wijzigen kan helaas niet. Wij raden u aan uw bestelling te annuleren (zie: "Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?") en een nieuwe bestelling te plaatsen.

 • Kan ik iets aan mijn bestelling toevoegen?

  Neen, wij raden u aan een bijkomende bestelling te plaatsen en ons te contacteren via [email protected]. Indien uw bestelling nog niet werd verzonden, versturen we beide bestellingen samen en ontvangt u de eventueel dubbel betaalde verzendingskosten binnen de 30 dagen terug op uw rekening.

 • Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

  Nadat je jouw bestelling bij ons hebt geplaatst, wordt jouw pakketje opgestuurd via Bpost. Aan elke bestelling wordt een unieke traceringscode gekoppeld waarmee je jouw bestelling kan opvolgen. Deze traceringscode ontvang je via het mailadres dat je ingegeven hebt bij de bestelling.

  De huidige status van al je bestelling kan je ook bekijken via "mijn account" op onze website. Uiteraard kan je ons ook contacteren via de klantendienst of stuur een mailtje naar [email protected]

 • Wat als ik me vergist heb bij het invullen van mijn adres?

  Als de bestelling nog niet verstuurd is, kunnen wij het adres voor je wijzigen. Neem dus snel contact met ons op via [email protected].

Verzenden en verzendkosten

 • Wat bedragen de verzendkosten?

  Voor leveringen binnen België bedragen de verzendkosten €5,99 (Bpost Bpack). Boven een aankoopsom van €75,00 is de levering binnen België gratis.

  Voor leveringen naar Nederland bedragen de verzendkosten €7,99 (Bpack World). Boven een aankoopsom van €100,00 is de levering naar Nederland gratis.

  Voor leveringen naar Duitsland, Frankrijk en Luxemburg bedragen de verzendkosten €7,99 (Bpack World). Boven een aankoopsom van €150,00 is de levering naar deze landen gratis.

  Voor leveringen naar Denemarken, Groot-Brittanië, Hongarije, Italië, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden bedragen de verzendkosten €14,99 (Bpack World). Geen gratis levering mogelijk.

  Voor leveringen naar de Griekenland, Ierland en de United States bedragen de verzendkosten €16,99 (Bpack World). Geen gratis levering mogelijk.

 • Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Wanneer jouw bestelling is geplaatst, kan je best rekenen op 1-3 werkdagen. Plaats je jouw bestelling voor 14u, dan sturen we jouw pakketje diezelfde dag nog op.

  Voor verzendingen naar de United States rekenen we op 4-14 werkdagen.

 • Verzenden jullie ook internationaal?

  Ja, wij verzenden ook naar het buitenland.

  Wij verzenden momenteel naar: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, de Verenigde Staten, Zweden.

Betaalmethoden

 • Wat zijn de betaalmethoden?

  Momenteel kunnen jullie betalen met de volgende betaalmethoden:

  • Bancontact
  • Creditcard (VISA, MasterCard)
  • iDeal
 • Kan ik ook via overschrijving betalen?

  Neen, dit is momenteel niet mogelijk. Je kan met verschillende andere betaalmethoden betalen (zie: "Wat zijn de betaalmethoden?").

Retourneren

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Ja, dat kan. Als je niet tevreden bent met jou aankoop, mag je de gekochte items binnen 14 kalenderdagen (oftewel 10 werkdagen) na leveringsdatum ruilen of retourneren. Na deze periode wordt de aankoop definitief beschouwd en is retourneren niet meer mogelijk!

  Voor ieder land kan je de informatie terugvinden in onze algemene voorwaarden of op de pagina "retourneren" --> https://www.beejuufashion.eu/nl/service/shipping-returns/

 • Kan ik mijn bestelling omruilen voor een andere maat?

  Het kan altijd gebeuren dat een kledingstuk te groot of te klein uitvalt. Indien gewenst kan dit kledingstuk omgeruild worden voor een andere maat, mits deze nog beschikbaar is.

  Het omruilen van een item valt onder dezelfde voorwaarden als het retourneren van een item. Je dient nadien een nieuwe bestelling te plaatsen met de aangepaste kledingmaat.

  Voor vragen of bij twijfel, neem gerust contact op met ons via de chat (facebook) of via [email protected]

 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

  Meld je retour aan door het retourformulier in te vullen en op te sturen via mail naar [email protected] . Zodra je je retour hebt aangemeld zul je per mail een retourlabel ontvangen. Wanneer je hier gebruik van maakt zullen wij het bedrag van de retourzending inhouden tijdens het terugstorten van je aankoopbedrag en hoef je niks te betalen bij het postkantoor.

  Meer info: https://www.beejuufashion.eu/nl/service/shipping-returns/

 • Is het retourneren van items gratis?

  De prijzen kan je terugvinden op deze pagina: https://www.beejuufashion.eu/nl/service/shipping-returns/

  De klant is zelf verantwoordelijk voor het opsturen/retourneren van zijn/haar te retourneren items.

  Als je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen via [email protected]

 • Hoelang duurt het totdat mijn geld word teruggestort?

  Binnen 14 werkdagen na ontvangst van jouw retour, wordt jouw aankoopbedrag teruggestort.

 • Ik heb een product geretourneerd, maar het aankoopbedrag nog niet terug ontvangen?

  De verwerking van het retourneren duurt vaak drie werkdagen plus twee dagen voor de betalingsprovider. Reken ongeveer op 10-14 werkdagen verwerkingstijd.

  Duurt het langer? Neem dan alstublieft contact met ons op via de chat (facebook) of via [email protected], dan zoeken wij het zo snel mogelijk voor jou uit.

Andere

 • Kan ik de kledij komen passen?

  Neen, wij beschikken enkel over een online webwinkel. Kledij passen is dus helaas niet mogelijk.

  Regelmatig hebben wij wel een pop-up winkel, kledij passen is dan zeker mogelijk.

 • Kan ik de collectie komen bekijken?

  Neen, wij beschikken enkel over een online webwinkel.

  Regelmatig houden wij wel een pop-up winkel, dan is het wel mogelijk om onze collecties te komen bekijken.

 • Mijn vraag staat niet in bovenstaande lijst, wat doe ik nu?

  Neem contact op met ons via [email protected], via instagram of via Facebook. 

 • Ik krijg een foutmelding, wat nu?

  Werkt de website niet of krijg je een foutmelding? Neem dan contact met ons op via [email protected], via Instagram of via Facebook. Wij proberen je vraag ASAP te beantwoorden.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »