Order before 16:00? Same day shipping! Weekly new musthaves!

Retourneren

RETOURNEREN

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen bij BeeJuu Fashion.
De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst terug te zenden naar onderstaand retour adres. De retourkosten zijn voor de klant.

Hoe retourneren?

Meld je retour aan door het retourformulier in te vullen en op te sturen via mail naar [email protected] . Zodra je je retour hebt aangemeld zul je per mail een retourlabel ontvangen. Wanneer je hier gebruik van maakt zullen wij het bedrag van de retourzending inhouden tijdens het terugstorten van je aankoopbedrag en hoef je niks te betalen bij het postkantoor.

Download het retourformulier en vul deze volledig in. Deze voeg je vervolgens ook bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en wij deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. 

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER HIER

 

Om de herroepingstermijn na te leven, moet de klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Indien de teruggestuurde artikelen op een of andere manier in waarde verminderd zijn, behoudt BeeJuu Fashion zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en een schadevergoeding te eisen.

Artikelen dienen dus ongedragen, ongewassen en onbeschadigd terug aan BeeJuu Fashion bezorgd te worden.

Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt! 

Indien de klant de overeenkomst herroept, zal BeeJuu Fashion de kosten van de item(s) aan de klant terugbetalen binnen een maximum van 14 kalenderdagen nadat BeeJuu Fashion op de hoogte is gesteld van de beslissing van de klant om de overeenkomst te herroepen. Bij verkoopovereenkomsten kan BeeJuu Fashion wachten met de terugbetaling totdat hij alle artikelen heeft teruggekregen.

Retour adres:

Neem contact met ons op voor retournering.

 

Let wel: Artikelen aangekocht met een kortingcode of in solden kunnen niet geruild of geretourneerd worden. 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »